SP Connect on Austria ettevõte, mis asutati 2017. aastal. Ettevõtte asutasid Christian Feichtinger ja Bernhard Resch, kes olid mõlemad kirglikud jalgratturid ja mootorratturid ning kogesid isiklikult nutitelefonide ja sporditarvikute kinnitamise probleeme.

Nad mõistsid, et olemasolevad kinnitusvahendid ei vasta nende vajadustele ja otsustasid luua oma ettevõtte, mis keskenduks kvaliteetsete ja innovatiivsete kinnitusvahendite loomisele. Nii sündiski SP Connect, mis on spetsialiseerunud nutitelefonide ja sporditarvikute kinnitamisele.

Ettevõtte esimene toode oli nutitelefonide kinnitus, mis võimaldas jalgratturitel ja mootorratturitel oma nutitelefonid turvaliselt ja mugavalt kinnitada. Toode sai kiiresti populaarseks ja SP Connect hakkas laiendama oma tootevalikut, pakkudes ka kinnitusvahendeid kaameratele ja muudele sporditarvikutele.

Ettevõte on tuntud oma kvaliteetsete materjalide ja nutikate disainilahenduste poolest, mis tagavad toodete vastupidavuse ja kasutusmugavuse. SP Connecti tooteid kasutavad aktiivselt nii harrastajad kui ka professionaalsed sportlased. Meie valikus on peamiselt mootorraturitele mõeldud tooted.

Täna on SP Connect tuntud oma kvaliteetsete ja innovatiivsete toodete poolest, mis on loodud spetsiaalselt spordiharrastajate jaoks. Ettevõte jätkab pidevalt uute toodete ja tehnoloogiate arendamist, et pakkuda oma klientidele parimat võimalikku kogemust.

 

SP Connect pakub mitmeid kinnitusvahendeid ja sporditarvikuid, mis on mõeldud spetsiaalselt mootorratturitele. Nende tootevalikusse kuuluvad järgmised mootorratta tooted:

  • Mootorratta kinnitused nutitelefonidele: SP Connect pakub erinevaid kinnitusvahendeid, mis võimaldavad nutitelefonide turvalist ja mugavat kinnitamist mootorratastele. Need kinnitusvahendid on loodud vastu pidama kõige raskematele tingimustele ja tagavad nutitelefonide ohutu paigalhoidmise ka kõige keerulisemates oludes.
  • Mootorratta kinnitused kaameratele: Lisaks nutitelefonidele pakub SP Connect ka kinnitusvahendeid kaameratele, mis võimaldavad mootorratturitel jäädvustada oma sõite ja seiklusi kvaliteetsete kaameratega. Need kinnitusvahendid on loodud vastu pidama kõige raskematele tingimustele ja tagavad kaamerate turvalise paigalhoidmise ka kõige keerulisemates oludes.
  • Mootorratta kinnitused sporditarvikutele: Lisaks nutitelefonidele ja kaameratele pakub SP Connect ka kinnitusvahendeid erinevatele sporditarvikutele, nagu näiteks jalgrattakellad, valgustid ja muud lisaseadmed. Need kinnitusvahendid on loodud vastu pidama kõige raskematele tingimustele ja tagavad sporditarvikute turvalise paigalhoidmise ka kõige keerulisemates oludes.

 

SP Connecti eesmärk on pakkuda klientidele parimaid võimalikke kinnitusvahendeid ja sporditarvikuid, mis vastavad nende vajadustele ja ootustele.

 

VAATA KOGU SP CONNECT TOOTEVALIKUT SIIT